ngeunaan Company

Henan Golden Leuweung Gedong Bahan Co., Ltd. didirikan dina 2018

Henan Golden Leuweung Gedong Bahan Co., Ltd. didirikan dina 2018, nu locates di darat jero nu geulis ngeunaan Central dataran, éta téh Xinxiang Kota, Propinsi Henan. Xinxiang locates di Central dataran, kalér nyaeta deukeut ka Taihang Pagunungan, sarta kidul nyaeta deukeut ka Konéng Walungan. Aya loba tol langsung nyebrang Xinxiang, kayaning Beijing-Hongkong-Makau expressway, Daqing-Guangzhou expressway, Changji expressway, jsb Xinxiang nyaeta 1 jam drive ti bandara Zhengzhou, éta boga angkot merenah, lokasi punjul, sumberdaya euyeub pariwisata sarta jero kabudayaan deposit ...

  • bisnis-setelan-di-Dubai-kalayan-bédana
  • bisnis-tata
  • agenda-analysis-bisnis-990818

WhatsApp Online Chat!