Rreth kompanisë

Henan Golden Forest Building Materials Co., Ltd. është themeluar në vitin 2018

Henan Golden Forest Building Materials Co., Ltd. është themeluar në vitin 2018, e cila ndodhet në vendin e bukur e brendshme të Plains Qendrore, që është Xinxiang City, Provinca Henan. Xinxiang ndodhet në Qendrore Plains, veriu i saj është afër maleve Taihang, dhe në jug të saj është në afërsi të lumit Verdha. Ka shumë expressways direkte kalojnë Xinxiang, të tilla si Pekin-Hongkong-Makau autostradë, Daqing-Guangzhou autostradë, Changji autostradë, etj Xinxiang është 1 orë me makinë nga aeroporti Zhengzhou, ajo ka transport të përshtatshëm, vend të lartë, burime të pasura turistike dhe të thellë kulturore depozitat e ...

  • biznes-Setup-in-Dubai-me-ndryshim
  • biznes-planifikimit
  • Axhenda-analiza e-biznesit-990818

WhatsApp Online Chat!