About Company

Henan Golden Forest Bahan Bangunan Co., Ltd. iki diadegaké ing 2018

Henan Golden Forest Bahan Bangunan Co., Ltd. iki diadegaké ing 2018, kang locates ing tanah utama ayu Tengah Plains, sing Puyang Kutha, Provinsi Henan. Puyang locates Central Plains, sisih lor ana ing sacedhake Taihang Gunung, lan sisih kidul cedhak Kali Kuning. Ana akeh expressways langsung nyebrang Puyang, kayata Beijing-Hongkong-Macau expressway Daqing-Guangzhou expressway, Changji expressway, etc. Puyang 1 jam drive from Zhengzhou, wis transportasi trep, lokasi unggul, sumber sugih tourism lan jero budaya celengan ...

  • bisnis-persiyapan-in-dubai-karo-prabédan
  • bisnis-planning
  • agenda-analisis-bisnis-990818

Tampilan Online Chat!